top of page

Kniha Konec prokrastinace


Znáte to. Máte udělat nějaký úkol do školy, ale nechce se vám. Tak ho odkládáte a odkládáte, až je nakonec tak moc pozdě, že jste ve stresu a akorát si ničíte zdraví. Stejné je to pak i s většími a většími úkoly, až se dostáváte do prokrastinačního začarovaného kruhu. Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace a zakladatel vzdělávacího institutu GrowJob, vytvořil klíč, jak z toho všeho ven.



Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkové dlouhodobější spokojenosti. Kniha je rozdělena do několika kapitol, v nichž autor rozebírá, co to vlastně je prokrastinace a nástroje, díky kterým je možné se jich zbavit. Poznatky a metody popsané v knize, která se opírá o poslední vědecké výzkumy světových univerzit z oblasti lidského rozhodování, motivace a produktivity pomáhají již několik let tisícům lidí z celého světa.


„Tato kniha vám pomůže kouknout na každodenní boj s prokrastinací jinýma očima. Zjistíte, jak jezdit na slonovi, nebo že být křeček vůbec není zábava,“ říká o knize Pavlína Louženská, marketingová ředitelka H1.cz. Vít Vrba, Zakladatel Webnode.com o knize zase říká: „S Petrem jsme se naučili prokrastinovat na 100%. Buď všechno, nebo nic.“

bottom of page