top of page

Intelligent Change aneb cesta k lepšímu já


Je mnoho možností, jak zlepšit sebe a svoje duševní či fyzické zdraví. Jednou z nich je The Five Minute Journal, o kterém jsme vám říkali v minulém článku. Jeho tvůrci Mimi a Alex Ikonn ale vytvořili mnohem víc produktů, které vám mohou pozitivně zlepšit život, vaše vztahy, návyky a produktivitu. Tyto nástroje vám nejenom změní život, ale také vás naučit vnímat lidi a svět kolem vás jinýma očima.


Pokud si chcete zlepšit váš vztah k vděku, tak jsou pro vás ideální tzv. Mindful Affirmations. Tyto karty posilují sebelásku, péči o sebe a všímavost. Můžete si je dát doma, v práci či na pracovní stůl a využít tak sílu pozitivního myšlení k překonání pochybností a nejistot. Dále si můžete pořídit The Best Year, ve kterém máte prostor vyplňovat vaše cíle, kterých chcete v dalším roce dosáhnout.


Prokrastinace je další z mnoha věcí, která nás brzdí na naší cestě za úspěchem. „Jste připraveni dosáhnout lepších výsledků za kratší dobu? Pak přestaňte otálet a začněte upřednostňovat! Objevte Produktivity Planner a zjistěte, jak co nejlépe využít každou minutu každého dne pomocí nové techniky Focus Time a dosáhnout více, než jste si kdy mysleli, že je možné,“ píší Alex a Mimi na svých webových stránkách o jejich plánovači, který vám pomůže zaměřit se na své cíle a úkoly.


Kromě produktů pro dospělé, mají také knihu pro děti s názvem I Am Grateful Children´s Book a The Five Minute Journal přímo pro ty nejmenší. Díky těmto nástrojům se děti od útlého věku mohou naučit vděku a radosti z maličkostí a vytvoří si zvyk, kterého se budou držet.

bottom of page