top of page

Objevujte kouzelná místa v České republice


Cestování do zahraničí je v dnešní době skoro samozřejmostí. Ačkoliv situace v posledních několika letech nebyla až tak příznivá, lidé stále cestovali do zahraničních destinací, ale také začali víc jezdit po Česku. Jednou ze zajímavých možností je hledání ubytování přes stránku Amazing Places, kde najdete ty nejkouzelnější místa v České republice, ale také na Slovensku a v Rakousku.


Amazing Places je platforma, kde můžete najít ty nejzajímavější destinace a zažít něco neobvyklého. Její tvůrci sami cestovali a pečlivě vybírali místa, která můžete na jejich stránkách najít. Kromě klasických hotelů a apartmánů jsou zde také romantické chalupy, útulné roubenky, mlýny či statky.


„Všechna místa jsme sami vyzkoušeli. Vybíráme takové prostory, které se nezasekly v minulém století, ale které svou gastronomií, úrovní služeb a designem odpovídají tomu, čemu většina z nás říká “západní standard”. Chceme ukázat, že “český standard” už dávno nejsou jen umakartová jádra, otrávený personál, zašedlé záclony, včerejší rohlíky k snídani a plesnivé koupelnové závěsy,“ píší tvůrci na svých webových stránkách.


Pokud nevíte, kam přesně vyrazit, je tady pro vás okénko Inspirace, kde jsou jednotlivá místa rozřazená do jednotlivých kategorií jako například Kolo a víno, Ve víru velkoměsta či Na samotě u lesa. Vybere si opravdu každý a také mají poukazy, které lze věnovat jako pěkný dárek svým kamarádům či blízkým.

bottom of page