top of page

Cestujte a objevujte s National Geographic


Milujete cestování a objevování nových míst? Máte rádi fotografie a potřebovali byste nějaké nové nápady na vaše cesty? Tak to je kniha Destinations of a Lifetime: 225 of the World's Most Amazing Places od National Geographic přesně pro vás. Na více než 320 stránkách plných úchvatných fotografií se dozvíte o místech, které by vás před tím ani nenapadly.





National Geographic vás pomocí této knihy vezme na úžasnou cestu plnou fotografií, zajímavostí a především 225 míst, které stojí za to navštívit. Každé místo je barvitě popsané a hlavně jsou zde typy kde se ubytovat, kam se jít najíst nebo co dělat, aby pro vás byl zážitek co nejvíc zajímavý a autentický.


Kromě této knihy National Geographic vydává svůj měsíčník, má TV kanál a také neziskovou vzdělávací instituci, které se podle jejich slov zavázala ke zkoumání, osvětlování a chránění divů našeho světa.


Na jejich webových stránkách najdete nejrůznější články o zvířatech, historii, přírodě či destinacích a dokonce si můžete zamluvit termíny na privátní expedice jako je například prozkoumávání egyptských pyramid v Gíze se soukromým egyptologickým průvodcem, návštěva mimořádných podmořských divů Palau (ostrov v Tichém oceánu) či plavba podél legendární řeky Rýn. Možností je ale nespočet.

bottom of page